Nieuws

Rood en Groen, Natuurlijk Samen Doen

Het kan u niet zijn ontgaan: PvdA en GroenLinks werken innig samen.

Overal zijn posters, flyers en advertenties te zien met de slogan: Rood en Groen, Natuurlijk Samen Doen. Alex Wekema (PvdA) en Bertus Jan Epema (GroenLinks) staan er fier en vriendschappelijk op afgebeeld.

We voelen beide heren aan de tand over de rood-groene samenwerking.

Lees verder

Heel Noordenveld gaat Zoemen

GroenLinks en PvdA zetten zich in voor de inheemse zwarte bijen. Anita van der Noord (GroenLinks, plek 4 op de lijst) gaat daarom actievoeren voor bijen en insecten. Ze gaat samen met de medewerkers van de Kinderboerderij te Roden op feestelijke wijze het eerste bijenhotel plaatsen. Het bijenhotel is gemaakt door Zorglandgoed Laagduurswoude in Makkinga.

De plaatsing is op bijenwerkdag: vrijdag 9 maart om 13:00 uur.

Lees verder

Hoe houdt je vitale dorpen in Noordenveld?

Zuinig zijn op ons mooie landschap en tegelijk dorpen vitaal houden, hoe doe je dat? Aspirant raadsleden Tiemen Ensink (PvdA, plek 2) en Lambert Sijens (GroenLinks, plek 2) zien hier een grote uitdaging.

Lees verder

Comfortabel zonder gas

Comfortabel wonen wil iedereen. Maar hoe doe je dat duurzaam, en ook nog eens zonder gas? Twee mensen die daar graag concreet mee aan de slag willen zijn Reinier Bruil en Evert Jansen. Beiden zijn kandidaat voor de gemeenteraad. Reinier voor GroenLinks (plek 3) en Evert voor de PvdA (plek 5).

Lees verder

Pagina's